Serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes… 

Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació… Explica’ns què necessites i et farem una proposta adaptada a les teves necessitats i al teu pressupost.

ASSESSORAMENT

T'aconsellem i et guiem en la teva elecció. Pots comptar amb el nostre equip que estarà a la teva disposició per a trobar una solució gràfica a les teves necessitats comunicatives. Et podran assessorar en l'elecció de materials, acabats i tipus d'impressió, segons el resultat que vulguis obtenir.

Solucions integrals en el món gràfic

Descobreix les nostres solucions integrals en el món gràfic! Transformem les teves idees en una realitat gràfica.

 

DISSENY

Tota la nostra creativitat al teu servei, per a dotar el teu projecte d'originalitat i personalitat propia amb l'objectiu de sorprendre al teu públic. Dissenyaran el material en harmonia amb la teva imatge: MAQUETACIÓ, CREACIÓ DE LOGOTIPS, IMATGE CORPORATIVA, REVISTES, CAMPANYES PUBLICITÀRIES, ANUNCIS, PAPERERIES, REGALS PUBLICITARIS, RETOLACIÓ DE VEHICLES COMERCIALS, APARADORS, SAMARRETES, ESTANDS…

Preimpressió

El nostre departament de Preimpressió està format per professionals i mitjans avançats per efectuar amb precisió tots els processos previs a la impressió dels treballs.
La incorporació de tecnologies punteres en els processos de preimpressió, com el CTP, ens dóna autonomia, agilitat i fiabilitat.

IMPRESSIÓ (Òsfet, digital, plòter)

Aconseguim resultats d'impressió excel·lents gràcies a la nostra maquinària d'última generació. Materialitzem els teus dissenys en tot tipus de tècniques, suports i formats, i amb tota mena d'acabats.

- Òsfet: Aquest sistema admet una gran quantitat de formats i tipus de paper, grans tirades a un cost econòmic amb una qualitat excel·lent i la possibilitat d'utilitzar tintes especials.

- Digital: La impressió digital és una tecnologia flexible i versàtil que permet produir tirades curtes i llargues en funció de les necessitats de cada client, les possibilitats són infinites. Ofereix la possibilitat de realitzar produccions de curta tirada amb dissenys exclusius per a cada client, reduint els temps d'entrega sense necessitat d'incrementar els costos de producció.

-Plotter: : La forma més ràpida de realitzar una impressió de gran format per a produir de manera eficient treballs d'alta qualitat. Amb aquesta tecnologia pots crear impressions de tota mena, com a cartells publicitaris, plànols, tanques publicitàries, lones, packaging, fotografies, regals personalitzats, marxandatge, sublimació i impressió directa sobre tela, a més d'un llarg etcètera.

Enviament i recollida

Comptem amb vehicle adaptat, i això ens permet distribuir a nosaltres mateixos els encàrrecs, el que facilita tenir cura i evitar que els productes es facin malbé durant el transport. I si ho prefereixes, sempre que vulguis, pots recollir les teves impressions a les nostres oficines.